Jouw bedrijf op PechInHuis

  Waarom registreren?

  De Registratie op PechInHuis is gratis en vrijblijvend. PechInHuis is onderdeel van de ArxGroep. Wij hebben dit platform gecreëerd om de klanten die wij bedienen met onze verschillende labels bij te staan in hun woning.

  Zo helpen wij jaarlijks 15.000 huishoudens waar het gaat om nutsvoorzieningen. Wij helpen hen bij het aansluiten bij de verschillende leveranciers. Dit doen wij voor zowel Nederlanders als Expats door heel Nederland.

  Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan een platform die voor goede directe en eerlijke dienstverlening staat. Wij verzorgen deze aan onze klanten door ze in hun woonsituatie bij te staan vanaf de eerste dag dat ze de woning betrekken. Met PechinHuis hebben we een platform weten te creëren waar onze klanten gebruik van kunnen maken wanneer ze een probleem in of om de woning hebben.

  De vermelding op PechInHuis is geheel kosteloos en vrijblijvend. Door jezelf aan te melden kun je opdrachten binnen krijgen via ons platform. Wij zorgen dat ieder bedrijf actief op ons platform gevonden wordt via de zoek functionaliteit.

  Nu registreren


  3 Items op lijst:0Afrekenen